Tieners vanaf 16 jaar, jongeren, volwassenen en senioren

Voor deze les is geen danservaring vereist. Hij is geschikt voor iedereen (vanaf 16 jaar) die soepel wil worden of blijven. Iedereen kan op zijn eigen niveau de oefeningen volgen, welke waar nodig per individu worden aangepast. We werken in een kleine groep waardoor ook mensen met een blessure of fysieke beperking voldoende begeleiding krijgen.

In deze les worden op rustige wijze oefeningen gedaan om het hele lichaam soepel en lichaam en geest ontspannen te krijgen en te houden. Inhoudelijlk een combinatie van onder andere verschillende pilates- en yoga oefeningen en overige oefeningen waarmee het hele lichaam op rustige wijze aan bod en in balans komt. Het lichaamsbewustzijn wordt vergroot, wat ook in het dagelijks leven zijn meerwaarde oplevert. Er worden oefeningen gedaan op de mat en rechtstaand. Er wordt in de les rustige achtergrondmuziek gebruikt. 

Een fijne les als aanvulling op technieklessen, maar ook voor iedereen die op een ontspannen en rustige manier aan zijn lichaam wil werken.